Atina, 4 dana, 3 noći


Maršruta

Dan 1
Naše ljubazno osoblje će vam pozeljeti dobrodošlicu na Atinskom aerodromu i da nakon toga će vas prebaciti u svoj hotel u Atini. Ostatak dana je slobodno vrijeme. Po izboru nocni obilazak Atine uz večeru i folklorne igre.

Dan 2
Ujutro obilazak grada Atine, kombinujući mnoge od glavnih znamenitosti modernog i klasičnog u gradu. Prolazite pored zgrade parlamenta, gde je Grob Neznanog Junaka na trgu Ustava, obilazeci dalje neoklasične zgrade Akademije, Univerziteta i Narodne biblioteke, pa Njukasl Arch i Zevsovog Olimpijskog Hrama koji je bio najveći od svih grčkih hramova. Poseta Akropolja sa svojim veličanstvenim spomenicima: Partenona, na Propilaea, hrama Atine Nike i Erechtheion sa svojim Maidens. Posetite i Novi Muzej Akropolja, gde ćete videti originalne statue koje su ukrasavale Akropolj u 5. veku pre nove ere. Poseta Panatinskim stadionu koji je obnovljen 1896. godine za prve moderne Olimpijske igre na mjestu gdje su se odrzavale I anticke. (Napomena: Ponedeljkom Novi Muzej Akropolja je zatvoren, umesto toga posetite Zevsov Olimpijski Hram).
Ostatak dana je slobodno vreme ili izaberite opciono poludnevni izlet na Sounion.

Dan 3
Slobodno vreme ili izaberite jednu od izbornih pola ili cjelodnevnih ekskurzija (Sounion, Drevni Korint, krstarenje do Aegina - Poros - Hidra, Delphi, Argolis).

Dan 4
Naše ljubazno osoblje će vas prebaciti na Atina aerodrom.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • 3 Noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 * dobroj u Atini.
  • Transferi Od / do aerodroma Atina.
  • Atina Obilazak grada sa luksuznim autobusom sa klima-uređajem i usluga stručnog vodiča.
  • Ulaznice za arheološke lokalitete kao što je navedeno u opisu ture.

Pošaljite poruku