Atina, 5 dana, 4 noći


Maršruta

Dan 1
Naše ljubazno osoblje će vam pozeljeti dobrodošlicu na Atinskom aerodromu i prebaciti Vas u svoj hotel u Atini. Ostatak dana je slobodno vrijeme.Opciona usluga je obilazak Atine noću sa večerom i folklornim plesom.

Dan 2
Ujutro obilazak grada Atine, kombinujući mnoge od glavnih znamenitosti modernog i klasičnog u gradu. Prolazite pored zgrade parlamenta, gde je Grob Neznanog Junaka na trgu Ustava, obilazeci dalje neoklasične zgrade Akademije, Univerziteta i Narodne biblioteke, pa Njukasl Arch i Zevsovog Olimpijskog Hrama koji je bio najveći od svih grčkih hramova. Poseta Akropolja sa svojim veličanstvenim spomenicima: Partenona, na Propilaea, hrama Atine Nike i Erechtheion sa svojim Maidens. Posetite i Novi Muzej Akropolja, gde ćete videti originalne statue koje su ukrasavale Akropolj u 5. veku pre nove ere. Poseta Panatinskim stadionu koji je obnovljen 1896. godine za prve moderne Olimpijske igre na mjestu gdje su se odrzavale I anticke. (Napomena: Ponedeljkom Novi Muzej Akropolja je zatvoren, umesto toga posetite Zevsov Olimpijski Hram).Ostatak dana je slobodno vreme ili izaberite opcioni Poludnevni izlet na Sounion.

Dan 3
Celodnevni izlet u Delfima. Vožnja kroz Levadia i Arahova (poznatog po svojim svetlim raznobojnim tepisima). Dolazak u Delfima, drevnoj svetinji Apolona. Posetite muzej gde se mogu videti između ostalog arheološko blago, jedinstvena bronzana Charioteer, a zatim se nastavlja kroz svete puteve do atinskog trezora. Posetite Hram Apollona. Povratak u Atinu istim putem.

Dan 4
Slobodno vreme ili izaberite jednu od izbornih pola ili celodnevnih ekskurzija (Sounion, Drevni Korint, krstarenje do Aegina - Poros - Hidra, Argolis).

Dan 5
Naše ljubazno osoblje će vas prebaciti na aerodrom.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • 4 Noćenja na bazi noćenja sa doručkom u hotelu sa 3 * dobroj u Atini.
  • Transferi Od / do aerodroma Atina.
  • Athens Obilazak grada luksuznim autobusom sa klima-uređajem I uslugom stručnog vodiča.
  • Celodnevni izlet u Delfima sa sa luksuznim autobusom sa klima-uređaje i uslugom stručnog vodiča
  • 1 ručak tokom ekskurzije u Delfima.
  • Ulaznice za arheoloških lokaliteta kao što je navedeno u maršruti.

Pošaljite poruku