Azurna obala


Dan 1
Polazak grupe ispred Delta City-a u 13h ka aerodromu u Dubrovniku. Let za Nicu u 17:50h.Po slijetanju u Nicu predviđen je transfer do Kana.Smještaj u hotel.Slobodno vrijeme.Noćenje.

Dan 2
Doručak. Obilazak Kana: Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan.Slobodno vrijeme za kupanje na prelijepoj plaži u Kanu. Noćenje.

Dan 3
Doručak. Fakultativni odlazak za Antib i Juan Les Pins. Antib je pravi biser Mediterana. Ovaj slikoviti gradić je smješten na pola puta između Nice i Kana. Gradom dominira tvrđava Fort Kare u čijem podnožju je marina za jahte. Antib, osim toga što je meka džet setera, poznat je i po džez festivalu, festivalu podvodne fotografije i starina. Po dolasku obilazak Antiba: stari dio grada, tvrđava, luka…Antib je interesantan i po tome što je poslednje dane svog života u njemu proveo i naš kralj Nikola I. Slobodno vrijeme možete iskoristiti za obilazak Pikasovog muzeja.Polazak ka Juan Les Pinsu i slobodno vrijeme za kupanje i odmor na plaži.Povratak u hotel.Noćenje.

Dan 4
Doručak. Fakultativni obilazak Nice, bisera Azurne obale: Pijaca Cours Saleya,katedrala Sv.Reparate,palata Lascaris, čuveno Englesko šetaliste, Trg Massena… Slobodno vrijeme.Poslijepodne možete iskoristiti za sunčanje i kupanje na prelijepoj plaži u samom gradu.Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 5
Doručak. Slobodan dan. U popodnevnim časovima fakultativni odlazak do Kneževine Monako. Obilazak Kraljevske palate, Tvrđave, luke La Lakondamin, staze Formule 1 …). Posjeta kazinu. Kasni večernji povratak u hotel. Noćenje.

Dan 6
Doručak. Slobodan dan za odmor na nekoj od plaža. Noćenje.

Dan 7
Doručak. Fakultativni izlet do Marineland-a. Cjelodnevni boravak u vodenom parku. Kasni poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

Dan 8
Doručak. Slobodan dan.Transfer do aerodroma i let za Dubrovniku 20:30 h.Po slijetanju na Dubrovački aerodrom transfer do Podgorice.Kraj programa!!!!

 


Pošaljite poruku