Milano


Dan 1
Polazak grupe iz Podgorice u 15h ispred hotela City (bivsi hotel Ljubović) Vožnja preko Hrvatske i Slovenije, sa usputnim stajanjem za odmor putnika i za granične formalnosti...

Dan 2 
Dolazak u Lido di Jesolo, čuveno italijansko ljetovalište u jutarnjim časovima. Smjestaj u hotel. Kraca pauza za odmor.Odlazak do luke Punto Sabioni i ukrcaj za brodic ka Veneciji. Vožnja brodićem. Stizanje u Veneciju. Obilazak Venecije sa lokalnim vodičem na našem jeziku: Trg.Sv.Marka, Duzdeva palata, Most Uzdaha, Rialto.. Slobodno vrijeme za šetnju i razgledanje.Zajednički povratak u vecernjim casovima za Lido di Jesolo. Noćenje.

Dan 3
Doručak. Slobodan dan ili fakulativno – izlet za Veronu. Po dolasku u Veronu, grad Romea i Julije slijedi obilazak s lokalnim vodicem: Coloseum, Julijuna kuca, piaza Erbe.. Posle obilaska slobodno vrijeme do uvece, do kretanja nazad za Lido. Noćenje.

Dan 4 
Doručak. Slobodan dan ili fakultativno cjelodnevni izlet Milano. Po dolasku u Milano, obilazak s lokalnim vodicem. Slobodno vrijeme za razgledanje ove modne ,,prestonice,, Evrope do uvece, kad slijedi povratak za Lido di Jesolo. Noćenje.

Dan 5 
Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Voznja prema Crnoj Gori. Svracanje u Rijeku. Slobodno vrijeme za individualni rucka, obilazak ovog prelijepog primorskog grada.. Nastavak voznje kroz Hrvatsku..

Dan 6 
po dolasku u Podgoricu u jutrarnjim satima, kraj aranzmana.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima, tv, video)
  • Tri noćenja s doručkom
  • Obilazak Venecije s lokalnim vodičem
  • Svraćanje u Rijeku

 

 


Pošaljite poruku